28 Mayıs 2013 Salı

Kültür A.Ş.’de görev değişimi
Genel Müdür Nevzat Kütük, görevine başladı

Sabri Dereli, görevini Nevzat Kütük'e devretti
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine Nevzat Kütük getirildi. Kütük, Kültür A.Ş. Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda görevi Sabri Dereli’den devraldı.


Kültür A.Ş. birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda, şirket çalışmalarını anlatan barkovizyon sunumu paylaşıldı.

Kültür A.Ş. sunumunu izledi
Sabri Dereli, görevi devrederken yaptığı konuşmada, “Kültür A.Ş., kamu ve özel sektör tecrübesine sahip olan Sayın Nevzat Kütük ile bugüne kadar yakaladığı başarıları daha ileriye götürecektir. Buna can-ı gönülden inanıyorum. Şimdiye kadar şirketin başarı grafiğinin yükselmesi için birlikte, burada hazır olan arkadaşlarımızla çalıştık. Bu zaman zarfında çok güzel çalışmalara birlikte imza attığımızı düşünüyorum” dedi.

Kültür A.Ş. Yönetimi bir arada
Kültür A.Ş. Genel Müdürü Nevzat Kütük ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Sabri Beyin çalışmalarının ve şirkete katkısının bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum. Hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi ailesindeki görevlerinde, hem de şirketin Genel Müdürlüğünü yapmış bir kardeşimiz sıfatıyla, kendisiyle ilerleyen zamanlarda görüş alışverişlerimiz sürecek. Bir bayrak yarışı olarak gördüğümüz bu vazifelerimizde, bize her açıdan güzel bir görevi devrettiği için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.”

Fatih Yavaş - Sabri Dereli
Konuşmaların ardından Kültür A.Ş. idari kadrosu, Sabri Dereli’ye bir vazo hediye etti.

Kültür A.Ş. Yönetimi bir arada
Dereli, Kültür A.Ş. Genel Müdürü Nevzat Kütük ve birim müdürleri tarafından uğurlandı.

Nevzat Kütük, Sabri Dereli'yi uğurlarken
Nevzat Kütük

15.01.1946 yılında Çorum'da doğdu.

1972 yılında İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü'nden mezun oldu.

Nevzat Kütük
Memuriyete Çorum’da murakıp olarak başladı. Çorum Ticaret Lisesi'nde öğretmenlik görevini yürütürken, 1977 yılında SEKA Kâğıt Fabrikası'nda çalışmaya başladı.

Balıkesir, Afyon, Kastamonu, Çaycuma SEKA Fabrikaları’nda müdür yardımcılığı görevlerini yürüttü.

1993 yılında SEKA Genel Müdürlüğü Pazarlama Müdürlüğü görevinden ayrılarak, Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi A.Ş. de müdür yardımcılığı görevini üstlendi.

1995 yılında Yeni Şafak Gazetesi Genel Müdürlüğü’ne başladı. 2000 yılında gazetedeki görevinden ayrılarak bir ihracat firmasında koordinatörlük, SEKA Yönetim Kurulu Üyeliği, Kıbrıs Türk Denizcilik İşletmesi A.Ş.  Genel Müdürlüğü ve GALERİA Genel Müdürlüğü görevlerini yürüttü.

Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

0 yorum: